He nīnau kāu?E kāhea mai iā mākou:86 15902065199

ʻO ka wehe ʻana i nā wrinkle radio frequency

QQ截图20210901164251

ʻO ka wehe ʻana i nā wrinkle radio frequency kahi ʻano lapaʻau non-invasive.Synthesized e hoʻokō i ka hopena o Lido wrinkle wehe.

ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka lekiō pinepine ʻo ia ka hana ʻana i ka ikehu lekiō i loko o ka ʻili hohonu ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka ʻili me kahi ʻimi.Hiki i kēia hana hoʻomehana hohonu a kaulike ke hoʻoikaika koke i ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻili o ka ʻili a me ka ʻiʻo subcutaneous, ka hopena i kahi hopena wehe koke.Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka dermis o ka ʻili a ma ka manawa like e hoʻoulu i ka hana hou ʻana o ka collagen, i hoʻihoʻi mālie ʻia ka elasticity o ka ʻili i kona nani, e hoʻokō ai i ka pahuhopu lōʻihi e hōʻemi i nā wrinkles ʻili.

ʻO ka wehe ʻana i nā wrinkle radio frequency he 8 mau manawa ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka hāpai ʻana i ka nalu uila, komo i loko o nā kaha kikoʻī, hoʻoponopono i ka collagen haki, a loaʻa i ka hopena o ka wehe ʻana i nā kaha kikoʻī a paʻa i ka ʻili.E ʻimi pono i ka ʻāpana momona subcutaneous, e hoʻopaʻa i nā mea momona a hoʻemi i nā pores.Hoʻoikaika i ka hoʻonohonoho hou ʻana o ka collagen.Hiki i ka ʻili hoʻoheheʻe momona a paʻa i nā mea ʻelua me ka pōhaku hoʻokahi.A hiki i 6 miliona mau manawa o nā hawewe electromagnetic kiʻekiʻe, e ʻimi pono i ka dermis a me ka epidermis, e hoʻoulu i ka hoʻonui ʻana o ka collagen haki a atrophic, a mālama iā ia no ka liʻiliʻi o 5 mau makahiki.Unipolar, bipolar, etc. Mālama pono ka probe i ka epidermis a me ka dermis o ka ʻili, e mālama ana i kēlā me kēia ʻāpana o ke kino.

Nā hōʻailona
1. Nā laina o ka maka: ka makahiki, ka puhi paka, ke kuʻi ʻana i ka wā e hiamoe ana, a me ka huki ʻana o ka umekaumaha e hoʻemi ai i ka collagen a me nā fiber elastic i loko o ka dermis, e hoʻoulu ai ka ʻili a me nā wrinkle ma ka maka.
2. Ke ʻano o ka lehelehe kahiko: E emi nā lehelehe me ka ʻelemakule, ʻike ʻia nā wrinkles, a hāʻule nā ​​kihi o ka waha ma muli o ka ʻelemakule.
3. ʻO ke ʻano o ka maka: E hoʻololi ka ʻelemakule i ka māhele ʻana o nā ʻiʻo subcutaneous.ʻO nā heiau, nā papalina, nā maka maka a me nā lehelehe e hāʻule i lalo, ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka ʻauwae a me nā peʻa nasolabial, a ʻike ʻia nā ʻeke o ka maka a hāʻule.
4. Nā laina dynamic: ʻO ka hapakolu o nā wrinkles ma ka maka ke kumu pinepine mai ka neʻe ʻana o nā ʻiʻo, akā no ka lōʻihi o ka manawa, e hoʻoulu ai ia i nā dents static hohonu.

DY-MRF3

6.78MHz Monopolar RF mīkini hoʻopaʻa ʻili DY-MRF


Ka manawa hoʻouna: Sep-01-2021