He nīnau kāu? E kāhea mai iā mākou:86 15902065199

ʻO nā pono o terahertz i ka hoʻoikaika ʻana i ke kahe koko

lā3

Hoʻolahakahe kokohe kuleana koʻikoʻi i ke olakino o ke kino, e lawe mai ana i nā pono he nui. ʻO ka mea mua, hiki i ke kahe koko maikaʻi ke hoʻonui i ka hāʻawi ʻana i ka oxygen, e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o nā ʻāpana like ʻole a me nā ʻāpana o ke kino i ka lawa o ka oxygen a me nā meaʻai, a laila e kākoʻo ana i ka hana maʻamau o nā cell. ʻAʻole kōkua wale kēia i ka hoʻonui ʻana i nā pae ikehu, akā hoʻomaikaʻi pū i ke ola kino holoʻokoʻa a hoʻomaikaʻi i ke kūlana noʻonoʻo. Eia kekahi, hiki ke hoʻoikaika i ke kahe kokohoʻoikaika i ka metabolism, kōkua i ka hoʻopau ʻana i nā ʻōpala a me nā toxins mai ke kino, mālama i kahi kūlana physiological olakino, a hoʻemi i ka hiki ʻana o nā pilikia olakino.

Ma nā wāwae, hiki i ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana terahertz ke lawe mai i nā pōmaikaʻi nui. Hiki i nā nalu Terahertz ke komo i loko o ka ʻili, hoʻoikaika i ke kahe koko a me ka metabolism cell, hoʻonui i ke ola o ka cell, a kōkua i ka hoʻēmi ʻana i ka luhi wāwae, ka pehu, a me ka ʻeha. Ua hōʻike ʻia ka noiʻi ʻana he hopena wela haʻahaʻa nā hawewe terahertz, hiki ke hoʻoikaika i ke kahe koko kūloko, hoʻemi i ka haʻalulu ʻiʻo, a hoʻomaikaʻi i ka hōʻoluʻolu o ka wāwae, ʻoi aku ma hope o ke kū lōʻihi ʻana a i ʻole ka hele wāwae.

Eia kekahi, hiki i ka ʻenehana terahertz ke hoʻoikaika i ke olakino o nā aʻalolo i nā wāwae, hoʻomaikaʻi i ka hana nerve conduction, ahoemi i ka numbnessa me ka eha ma na wawae. Hoʻoulu kēia ʻenehana i ke kahe koko e kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ke ʻano o ka wāwae a me ka maʻalahi, e ʻoluʻolu i nā kānaka i nā hana o kēlā me kēia lā. Hiki ke kōkua ka hoʻohana lōʻihi ʻana i ka ʻenehana terahertz i ka pale ʻana i nā maʻi e pili ana i ke kahe koko ʻino, e like me nā veins varicose a me nā pilikia ʻē aʻe.

I ka pōkole, ma o ka hoʻoikaika kino kūpono, ka meaʻai kaulike, a me nā ʻano nohona maikaʻi, hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia ke kahe koko, a laila e hoʻonui ai i ke olakino holoʻokoʻa. ʻO ka hui pū ʻana i ka ʻenehana terahertz, ʻoi aku hoʻi i nā wāwae, hiki ke hoʻoikaika i ke kahe koko, hoʻemi i ka luhi, a hoʻomaikaʻi i ke olakino neurological. ʻO ka mālama ʻana i ke kahe koko maikaʻi ʻaʻole kōkua wale i nā hana o ke kino i kēlā me kēia lā, akā hoʻoikaika pū kekahi i ke olakino a me ka hauʻoli lōʻihi, e hiki ai i nā poʻe ke hauʻoli maikaʻi i ke ola a hoʻomaikaʻi i ko lākou ʻano o ke ola.


Ka manawa hoʻouna: Sep-26-2024