He nīnau kāu?E kāhea mai iā mākou:86 15902065199

Nā pōmaikaʻi o ka mālama ola kino Physio magnetic therapy

ʻO ka Physio Magnetic therapy kahi ʻano o ka hoʻomaʻamaʻa kino i ka wā e hōʻike ʻia ai ke kino i kahi pā magnetic haʻahaʻa.

Loaʻa i nā pūnaewele a me nā ʻōnaehana colloidal i loko o ke kino nā ion i hiki ke hoʻopili ʻia e nā mana magnetic.Ke ʻike ʻia ka ʻiʻo i nā māla magnetic pulsed, hoʻoulu ʻia ke au uila nāwaliwali e hoʻōla i nā cell āpau i ʻike ʻia iā ia.

Ma muli o ka maʻi, ʻokoʻa ke ʻano o ka ʻili o nā cell ke hoʻohālikelike ʻia me nā cell olakino.

Hoʻomaʻamaʻa ʻia ka ʻupena me ke kōkua o kahi māla magnetic me nā ʻāpana biotropic i koho pono ʻia, e hopena i ka hoʻonui ʻana i ka hana o ka ʻili o ke kelepona, e hoʻonui hou aʻe i kona hiki ke membrane, a hiki i ka hopena i ke kaulike ʻana o ka hiki intracellular.
Nā hopena o nā māla electromagnetic pulsed ma ka ʻiʻo:

1. Ma ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka permeability o ka membrane cellular, pili ia i ka metabolism cell a hiki i ka hoʻopili wikiwiki ʻana o ka pehu (ka hopena antiedematous).Kōkua ia i ka ho'ōla ʻana i nā haʻihaʻi iwi a me nā ʻeha hāmama o ka ʻili a me ka ʻiʻo subcutaneous (anti-inflammatory effect) no ka maʻi ʻeha a me ka maʻi mau.

2. ʻO ke kahua magnetic pulsed e hoʻemi ana i ka lawe ʻana i nā manaʻo ʻeha mai nā hopena o ke aʻalolo a hiki i nā ʻōnaehana nerve waena, e hōʻemi hou ana i ka ʻeha (e hana ana ma ke ʻano he mea pepehi ʻeha).

3. I loko o nā minuke ʻelua, hoʻonui ia i nā kīʻaha koko ma ka wahi i hoʻopilikia ʻia a hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke koko (visodilating effect).

4. Hoʻokuʻu i ke koʻikoʻi i loko o ka ʻōnaehana musculoskeletal (ka hopena myorelaxation).

5. Hoʻoikaika i ka ʻōnaehana pale (hoʻoulu hou a me ka hopena detox).

6. Harmonizes a vegetative nerve nenoaiu.

hh2


Ka manawa hoʻouna: Jun-08-2024